Agenda

Agenda

24 juni

De zomer is in volle gang en de langste dag ligt sinds deze week alweer achter ons! Wat gaat deze tijd van het jaar toch altijd snel!!

Om volledig van de zomermaanden te kunnen genieten heb ik al mijn geplande activiteiten - waar nog geen aanmeldingen voor waren - uit de agenda geschrapt.

Zo heb ik lekker de tijd en ruimte om met het oogsten en verwerken van de kruiden aan de slag te gaan!


Misschien is dit bericht een teleurstelling als je van plan was om op korte termijn aan te haken bij een van de wandelingen of workshops. Neem vooral contact met me op mocht je een vraag of verzoek hebben, je kunt dan denken aan besloten/prive activiteiten (zoals een vriendenuitje of bedrijfsuitje). 


Uitgaande van een mooie nazomer komen er begin september weer nieuwe data voor kruidenwandelingen en leuke workshops! 


Hopelijk tot snel en voor nu een héérlijke zomer!

Liefs Hennie

Kruidenwandelingen (met en zonder workshop): 

* Kruidenwandelingen op het terrein van Rijk aan het wad. Heerlijk dwalen over een van de mooiste plekjes op Wieringen. Het terrein ziet er weer prachtig uit met uitbreiding van de ! 

* Wegbermwandelingen Stroeërkoog. Na deze wandeling kom je nooit meer met lege zakken thuis van een wandeling. Vanaf nu zie je alleen nog maar ‘eetbaar onkruid’. 

* Zilte zeegroente wandeling Vatrop – Stroe. Tijdens deze wandelingen staan we stil bij o.a. lamsoor en zeekraal en sluiten we de wandeling af met een zelfgemaakt hapje.  


Kosten wandeling € 15,-

Kosten wandeling met workshop (thema) €25,-


Mochten de data je niet uitkomen, maar wil je wel graag meedoen? Of heb je zelf een leuk clubje mensen verzameld en wil je daar iets leuks mee doen?

Geef het aan, want meestal ontstaan er spontaan leuke ideeën of combinaties en kunnen we tot een date komen.


 

Voorbeelden van workshops

Kijk ook eens bij:

www.hennieskruidenkracht.nl

Copyright © Alle rechten voorbehouden


KvK: 78379768