Agenda
Het vieren van de langste dag voelt altijd een beetje dubbel. De lange lichte en zwoele avonden voelen zo heerlijk aan, en dan komt op die 21ste het besef dat dáárna de dagen alweer korter worden…..véél te vroeg!

Daarom is het juist zo fijn om van de langste dag een feestje te maken! En vorig jaar deden Petra Maijen en ik dat voor het eerst samen. Ook dit jaar zullen we een kruidenwis plukken die ons een jaar lang gezondheid en voorspoed beloofd. Samen met een zegening rond het vuur, wordt de midzomerviering een bijzondere ervaring! 

  • Vrijdag 21 juni 19.30u - 22.00u 
  • Zaterdag 22 juni 19.30u - 22.00u 

Bijdrage: €27,50

Locatie: Rijk a/h Wad, Vatropperweg 5, Den Oever  

 

 Zomerstop van 1 juli – 1 september.

In deze periode plan ik zelf geen activiteiten, maar neem ik de tijd om nieuwe plannen uit te werken en om natuurlijk lekker veel in de natuur te zijn en om mijn kruidenvoorraad weer op peil te brengen. Mocht je nu in deze periode juist bedacht hebben om voor een teamuitje, vriendenweekend, verjaardag, of wat voor reden dat ook graag een wandeling of workshop bij mij te willen boeken, dan is er altijd ruimte voor overleg! 


Ook in de nazomer is het heerlijk banjeren in de natuur. De vruchten en zaden zijn dan (bijna) rijp, de natuur begint zich hier en daar al flink zichtbaar voor te bereiden op de winter. Dat belooft een hele andere wandeling dan in het vroege voorjaar of tijdens hoogzomer. Om het seizoen af te sluiten spreken we nog een keertje bij Rijk aan het Wad af met een kruidenwandeling en de workshop geneeskrachtige zalf!

  • Zaterdag 14 sep 14.00-16.30u 

Bijdrage: €27,50

Locatie: Rijk a/h Wad, Vatropperweg 5, Den Oever

 

Voor vragen en/of opgave: 

mail naar: kruidenkracht@outlook.com of bel naar: 06 22 30 84 95

 

Agenda

www.hennieskruidenkracht.nl

Copyright © Alle rechten voorbehouden


KvK: 78379768